My Luv

My  Luv
Khayalan Saya

Friday, 17 February 2012

Macam Mana Saya Boleh Hidup Tanpa Sexs

Salam  semua , untuk  kali  ini  saya  nak  tulis  macam  mana  saya  boleh  hidup  tanpa  sexs . semasa  saya  muda  dulu  saya  ada  banyak  makwa  dan  ada  masa  nya  yang  saya  keluar  dengan  makwa  saya  masa  tu  umur  saya  ialah  20  tahun  dan  apa  saya  buat  masa  kita  keluar  ialah  saya  akan  raba  dia  dan  bercium  sahaja  tak  lebih  dari  tu  dan  ya  saya  tak  pernah  bawa  awek  saya  balik  untuk  bertidur  dengan  dia  dan saya  belum  pernah  buat  sexs  lagi  sampai  hari  ini  sebab  nya  saya  pun  tak  tahu  dan  bila  saya  rasa  terangsan  saya  akan  tenkok  porn  saya  dan  lancap  je  sampai  hari  ini . Ya  saya  pun  nak  rasa  nikmat  yang  semua  penbaca  rasa  di  luar  sana  tapi  nasib  saya  yang  tak  berapa  bagus  ini  yang  tak  boleh  dapat  perkara  tu  untuk  nikmat  pasal  tu  saya  masih  macam  ini  dari  masa  muda  sampai  sekarang  dan  selalu  bila  saya  keluar  ke  kl  dan  kalau  bas  atau  lrt  tu  penuh  saya  boleh  jadi  terangsan  gila  sampai  saya  kena  mengawal  diri  saya  sendiri  masa  tu  dan  jagang  buat  perkara  yang  tak  elok  masa  tu . Kadang  kala  bila  saya  baca  cerita  yang  ada  di  dalam  blog  saya  pun  rasa  sedap  dan  terbayan  yang  saya  yang  sedang  bagi  nikmat  tu  pada  perempuan  dalam  cerita  tu . Untuk  informasi  penbaca  saya  masih  teruna  sampai  hari  ini  dalam  soal  bab  sexs  ini  ok  sampai  sini  je  untuk  hari  ini  dan  kita  akan  jumpa  balik  lain  masa  ya  ta .

3 comments:

  1. Keren blog kamu, kreatif banget, dewasa juga lagi..salam kenal yah nti kalo ada waktu liat-liat n kunjungi blog aku yah, aq juga udah follow blog kamu tuh...

    follow my Blog : Herry-tan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual pussy n penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,

    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com

    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete